Olisiko sinusta fitness-kilpailijaksi?


Oletko miettinyt sopisitko sinä fitness-kilpailijaksi? Olet treenannut salilla jo useamman vuoden tai kilpaillut jossakin toisessa urheilulajissa ja nyt mietit että mitä seuraavaksi. Fitness-kilpaurheilu on elämäntapa, huippu-urheilua, oikein toteutettuna panostamista omaan terveyteen ja hyvinvointiin, pitkäjänteistä työtä sekä monipuolista treeniä. 

Voit tutustua eri fitness- lajeihin ja arvostelukriteereihin Suomen Fitnessurheilu ry:n sivuilta: suomenfitnessurheilu.fi


Tiimiimme tulee hakemuksia ympäri vuoden joista valitsemme potentiaalisimmat valmennukseen. Tällä hetkellä haemme tiimiläisiä uuteen harrastajaryhmään! Hakuaika päättyy 2.12, katso lisätietoja harrastjaryhmästä:

Team Daddy's Girl fitness

Fitness team

enemmän kuin pelkkä Fitness tiimi

Team Daddy´s Girl Fitness on valmennustiimi tavoitteellisesti treenaaville tytöille. Kilpailijamme kilpailevat Suomen Fitnessurheilu ry:n ja IFBB:n kilpailuissa Bikini Fitness-, Wellness Fitness ja Fit Model- lajeissa. Tiimissämme on tällä hetkellä 13 kilpailijaa. Tiimin päävalmentajana toimii Suomen Fitnessurheilu ry:n virallinen valmentaja ja Bikini Fitnessin Suomen mestari Caroliina Kinnarinen.
(www.caroliinakinnarinen.com)


Valmennuksemme käsittää kaiken mitä vaaditaan saamaan jokaisesta paras mahdollinen versio kisalavalle. Poseeraus- ja esiintymistreeni kuuluu valmennukseen alusta alkaen. Lisäksi meillä on erikseen mentaalivalmennukseen erikoistunut valmentaja ja järjestämme koulutuksia kisalookkiin liittyen. Tiimissämme on parasta loistava yhteishenki, pidämme tiimipäiviä ja näemme yhdessä joka kuukausi.