Team Daddy´s Girl Fitness on valmennustiimi tavoitteellisesti treenaaville tytöille. Kilpailijamme kilpailevat Suomen Fitnessurheilu ry:n ja IFBB:n kilpailuissa Bikini Fitness-, Wellness Fitness ja Fit Model- lajeissa. Tiimissämme on tällä hetkellä 13 kilpailijaa. Tiimin päävalmentajana toimii Suomen Fitnessurheilu ry:n virallinen valmentaja ja Bikini Fitnessin Suomen mestari Caroliina Kinnarinen.
(www.caroliinakinnarinen.com)


Valmennuksemme käsittää kaiken mitä vaaditaan saamaan jokaisesta paras mahdollinen versio kisalavalle. Poseeraus- ja esiintymistreeni kuuluu valmennukseen alusta alkaen. Lisäksi meillä on erikseen mentaalivalmennukseen erikoistunut valmentaja ja järjestämme koulutuksia kisalookkiin liittyen. Tiimissämme on parasta loistava yhteishenki, pidämme tiimipäiviä ja näemme yhdessä joka kuukausi.

Olisiko sinusta fitness-kilpailijaksi?


Oletko miettinyt sopisitko sinä fitness-kilpailijaksi? Olet treenannut salilla jo useamman vuoden tai kilpaillut jossakin toisessa urheilulajissa ja nyt mietit että mitä seuraavaksi. Fitness-kilpaurheilu on elämäntapa, huippu-urheilua, oikein toteutettuna panostamista omaan terveyteen ja hyvinvointiin, pitkäjänteistä työtä sekä monipuolista treeniä. 

Voit tutustua eri fitness- lajeihin ja arvostelukriteereihin Suomen Fitnessurheilu ry:n sivuilta: suomenfitnessurheilu.fi


Tiimiimme tulee hakemuksia ympäri vuoden joista valitsemme potentiaalisimmat valmennukseen. Tällä hetkellä haemme tiimiläisiä uuteen harrastajaryhmään! Hakuaika päättyy 2.12, katso lisätietoja harrastjaryhmästä:

Fitness team

enemmän kuin pelkkä Fitness tiimi

Team Daddy's Girl fitness